Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton nokkossiemennäkkäri ja savuporotäyte
Gluteeniton nokkossiemennäkkäri ja savuporotäyte
Julkaistu
Gluteeniton nokkossiemennäkkäri ja savuporotäyte
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Savuporotäyte viimeistelee Gluteenittomat Nokkossiemennäkkärit juhlakuntoon! Tässä loistava idea esimerkiksi pikkujouluihin, aaton tarjoiluun tai uudenvuoden juhliin!
Ainekset
- Näkkärit
Gluteenitonta Nokkos-siemennäkkärijauhoseosta
- Täyte
150 g savupororouhetta
2 prk smetanaa (240g)
2 tl piparjuuritahnaa
1 rkl hienonnettua tuoretta timjamia
0,5-1 tl mustapippuria
0,5-1 punasipuli riippuen sipulin koosta
Valmistus
- Valmista nokkossiemennäkkäri paketin ohjeiden mukaan, mutta älä ripottele päälle suolaa! Tee pizzaleikkurilla viivat nokkossiemennäkkärin päälle ennen uuniin laittamista. Näin saat tarjolle siistejä paloja. Katso helppo ohjevideo täältä.
- Hienonna timjami ja sipuli. Vispaa smetana käsisekoittimella tai tehosekoittimessa kuohkeaksi. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita. Säästä osa savupororouheesta koristeluun! Lusikoi tai pursota savuporotäyte jäähtyneiden ja pilkottujen nokkossiemennäkkäreiden päälle. Ripottele päälle savupororouhetta ja timjamia.
- Voit valmistaa nämä alkupalat jääkaappiin muutaman tunnin aikaisemmin. Nokkossiemennäkkäri alkaa pehmentyä kylmässä mitä kauemmin alkupalat odottavat tarjoilua.