Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Mutakakku tattarijauhoista

Gluteeniton Mutakakku tattarijauhoista

Gluteeniton Mutakakku tattarijauhoista

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12-15

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Helppo gluteeniton mutakakku tattarijauhoista on maultaan herkullisen tumma ja suklainen. Tarjoile tuoreena tai pakasta myöhempää käyttöä varten, jos maltat. Kokeile ja ihastu sinäkin! Kakusta saa 12–15 annosta.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita pehmeä rasva ja muut aineet tasaiseksi.
  • Paista voidellussa piirakkavuoassa, 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  • Kakun kuuluu jäädä keskeltä hieman hyllyväksi.
  • Tarjoa gluteeniton mutakakku tattarijauhoista vadelmien, ruokavalioon sopivan vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kera.
  • Voit myös pakastaa kakun ja tarjota sen myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.