Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Mustikkainen Kahvikakku

Gluteeniton Mustikkainen Kahvikakku

Gluteeniton Mustikkainen Kahvikakku

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

25

kpl
Kypsennysaika

45

minuuttia

Tämä herkullinen gluteeniton mustikkainen kahvikakku valmistuu käden kääntessä Virtasalmen Viljatuotteen vaalesta gluteenittomasta jauhoseoksesta.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla.
  • Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (esim. noin 2 litran rengasvuoka).
  • Jos käytät silikonivuokaa, sitä ei tarvitse jauhottaa.
  • Paista uunissa 175 asteessa 45-55 minuuttia. Koita kypsyyttä esim. hammastikulla. Kun taikina ei tartu tikkuun on kakku valmis.
  • Kumoa gluteeniton mustikkainen kahvikakku ja anna sen jäähtyä ennen leikkaamista.

    Jamiela Ruotsalainen | WillaSarkko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.