Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Mustikkainen Kahvikakku
Gluteeniton Mustikkainen Kahvikakku
Julkaistu
Gluteeniton Mustikkainen Kahvikakku
Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
Annokset
25
kplKypsennysaika
45
minuuttiaTämä herkullinen gluteeniton mustikkainen kahvikakku valmistuu käden kääntessä Virtasalmen Viljatuotteen vaalesta gluteenittomasta jauhoseoksesta.
Ainekset
2 dl hienoa sokeria
2,5 tl leivinjauhetta
2,5 tl vaniljasokeria
2 dl kuohukermaa
3 munaa
150 g juoksevaa margariinia (tai sulatettua margariinia)
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl appelsiinituoremehua
2 dl pakastemustikoita
Valmistus
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla.
- Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (esim. noin 2 litran rengasvuoka).
- Jos käytät silikonivuokaa, sitä ei tarvitse jauhottaa.
- Paista uunissa 175 asteessa 45-55 minuuttia. Koita kypsyyttä esim. hammastikulla. Kun taikina ei tartu tikkuun on kakku valmis.
- Kumoa gluteeniton mustikkainen kahvikakku ja anna sen jäähtyä ennen leikkaamista.
Jamiela Ruotsalainen | WillaSarkko