Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkkupiirakka

Gluteeniton Kinkkupiirakka

Gluteeniton Kinkkupiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

30

minuuttia

Ainekset

  • Pohja
  • 65 g maitorahkaa

  • 65 g voita

  • n. 1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 0,25 tl leivinjauhetta

  • Täyte
  • 200-250 g kinkkua suikaleina

  • pala paprikaa suikaleina

  • pala purjosipulia suikaleina

  • (pala chilipaprikaa)

  • 2-3 kananmunaa

  • 2 dl maitoa tai kevytkermaa

  • 1 pss (150 g) juustoraastetta

  • mustapippuria

  • timjamia

Valmistus

  • Sekoita pehmeä voi ja maitorahka tasaiseksi.
  • Sekoita keskenään leivinjauhe ja jauhoseos ja lisää joukkoon.
  • Painele pohjataikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
  • Nosta vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
  • Suikaloi kinkku, paprika ja purjo.
  • Freesaa purjo paistinpannulla.
  • Sekoita kananmunat, mausteet ja osa juustoraasteesta nesteeseen.
  • Levitä kinkku, paprika ja purjo vuokaan. Kaada päälle muna-maito-juustoseos.
  • Ripottele pinnalle loput juustosta.
  • Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.