Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkku-kasvispiirakka

Gluteeniton Kinkku-kasvispiirakka

Gluteeniton Kinkku-kasvispiirakka

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

30

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi.
  • Lisää kananmuna ja vatkaa sekaisin.
  • Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää jauhot sekä suola taikinaan.
  • Levitä taikina voideltuun vuokaan.
  • Täyte
  • Kuori porkkanat. Siivuta porkkanat, kurkku ja kurpitsa pituussuunnassa suikaleiksi.
  • Leikkaa tarvittaessa siivut puoliksi, jotteivät ne jää liian korkeiksi vuokaan.
  • Leikkaa kinkkusiivut kolmeen osaan. Ala kiertämään siivuilla vuokaa ulkoreunasta päin alla olevan kuvan mukaisesti.
  • Kierros kasviksia ja kierros kinkkua, taas kierros kasviksia jne.
  • Kun vuoka on täynnä sekoita kermaviili ja kananmuna.
  • Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Kaada seos vuokaan kasvisten ja kinkkujen päälle.
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.