Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Karpalo-Mustikka-Valkosuklaapiirakka

Gluteeniton Karpalo-Mustikka-Valkosuklaapiirakka

Gluteeniton Karpalo-Mustikka-Valkosuklaapiirakka

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

16

kpl
Kokonaisaika

25

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pilko suklaa ja kuivatut karpalot pieneksi.
  • Sekoita kuivat ainekset sekä karpalo ja suklaapalat kulhossa sekaisin.
  • Lisää sulatettu voi, kananmunat ja vichyvesi puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi.
  • Kaada voideltuun piirakkavuokaan (halk. 27 cm).
  • Ripottele mustikat pinnalle ja paista uunissa 200 asteessa noin 25-35 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.