Etusivu » Gluteeniton Tattarilese » Gluteenittomat Tattarileselastut

Gluteenittomat Tattarileselastut

Gluteenittomat Tattarileselastut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

24

kpl
Kypsennysaika

5

minuuttia

Gluteenittomat tattarileselastut valmistuvat helposti Viljatuotteen gluteenittomasta Tattarileseestä. Taikinasta tulee n. 24 kpl lastuja. Virtasalmen Viljatuotteen Tattarilese on erittäin kuitu- ja proteiinipitoinen ja sopii näin hyvin ravitseviin välipaloihin.

Ainekset

Valmistus

  • Sulata margariini.
  • Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää niihin rasva ja kananmuna.
  • Nostele seoksesta nokareita harvakseltaan leivinpaperille.
  • Paista 200-asteisessa uunissa 5–8 minuuttia.
  • Nosta kuumat keksit lastan avulla kaarevan alustan päälle (esim. patonkipelti tai leivinpaperilla suojattu pesäpallo- tai salibandymaila) ja anna jäähtyä ennen tarjoilua.
  • Gluteenittomat tattarileselastut maistuvat hyviltä sellaisenaan tai dipattuna valitsemaasi dippiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.