Yrttifetadippi

Yrttifetadippi

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Tämä Viljatuotteen spesiaali yrttifetadippi on suunniteltu erityisesti nokkossiemennäkkäriä varten! Raikas dippi sopii kuitenkin kaikkeen dippailuun!
Katso nokkossiemennäkkärin ohje täältä.

Ainekset

  • n. 1 dl tuoretta basilikaa

  • n. 1 dl tuoretta minttua

  • n. 1 dl tuoretta persiljaa

  • 300 g turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia

  • 1 tl sitruunamehua

  • loraus oliiviöljyä

  • 1 valkosipulinkynsi

  • n. 50 fetaa murustettuna

Valmistus

  • Laita kulhoon yritit, öljy, sitruunamehu ja murskattu valkosipuli. Sekoita sauvasekoittimella mahdollisimman pieneksi. Lisää joukkoon jugurtti ja sekoita tasaiseksi lusikalla. Murusta feta joukkoon pieninä paloina. Herkuttele yrttifetadippi nokkossiemennäkkärin kanssa.
  • Ilman sauvasekoitinta: Pilko yritit mahdollisimman pieneksi. Hienoksi pilkottuna tuoreita yrttejä tarvitaan noin 0,5 dl. Sekoita ainekset keskenään kulhossa lusikalla ja herkuttele!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.