Etusivu » Gluteeniton Psyllium » Gluteeniton Siemen Kauraleipä

Gluteeniton Siemen Kauraleipä

Gluteeniton Siemen Kauraleipä

Reseptin kirjoittaja Anni ja Linnea
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

leipä
Kypsennysaika

50

minuuttia

Ihana gluteeniton siemen kauraleipä valmistuu Virtasalmen Viljatuotteen kaurajauhoseoksesta. 

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Sulata hunaja ja rasva lämpimän veden joukkoon ja lisää kuivin aineiden sekaan.
  • Jos taikina jää todella kovaksi (taikinan kuuluu olla hieman kovaa), lisää halutessasi vettä lisää.
  • Laita taikina leipävuokaan.
  • Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.
  • Ota leipä pois vuoasta ja paista ritilällä vielä 30-40 minuuttia, kunnes leipä kuulostaa ontolta.
  • Gluteeniton siemen kauraleipä on parhaimmillaan tuoreena. Voit halutessasi myös pakastaa leivään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.