Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Voileipäkeksit

Gluteenittomat Voileipäkeksit

Gluteenittomat Voileipäkeksit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Gluteenittomat voileipäkeksit ovat herkullinen pikkusuolainen alkupaloiksi tai illanistujaisten tarjottavaksi. Voileipäkeksit ovat myös todella helppoja valmistaa. Kokeile ja ihastu sinäkin!

Ainekset

Valmistus

  • Sulata voi, lisää kylmä vesi ja sekoita kuivat ainesosat joukkoon.
  • Kaaviloi taikina ohueksi levyksi.
  • Leikkaa levy taikinapyörän avulla neliöiksi, nosta leivinpaperin päälle pellille, pistele ja paista 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  • Gluteenittomat voileipäkeksit maistuvat sellaisenaan tai vaikkapa tuorejuuston ja kasvisten kera.

    © Raija Alatalo

Yksi kommentti

  1. Olipas helppoja tehdä. Kaulin suoraan pellin kokoiselle leivinpaperille (uuni 60cm). Ei tietty ollut rouheisia jauhoja, niin laitoin kaurajauhoja 0,5 dl ja loput vaaleara seosta.
    Oli tarve saada juustotarjottimelle, mutta teen uuden satsin ja laitan rosmariinia sekaan. Ihanat ohjeet teillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.