Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Tortillalätyt

Gluteenittomat Tortillalätyt

Gluteenittomat Tortillalätyt

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

7

kpl

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Lisää öljy ja vesi.
  • Jaa taikina 7 osaan.
  • Laita leivinpaperin päälle paljon jauhoja ja kauli jauhoja apuna käyttäen palloista n. 14 cm halkasijaltaan olevia lättyjä.
  • Isompia ei kannata tehdä, sillä nämä ovat haastavia saada paistinpannulle.
  • Kaulittua lätyt laita toinen leivinpaperi lätyn päälle ja käännä lätty kämmenelle, ota jauhoja lätystä varovasti käsin pois ja paista kuumalla pannulla ilman rasvaa n. 2 min per puoli. Tai jos sinulla on leipälapio sillä saat kätevimmin siirrettyä sen paistinpannulle.
  • Mutta ole varovainen nämä hajoavat helposti
  • Kääri paistetut lätyt folioon.
  • Täytä haluamillasi täytteillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.