Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Tattarisämpylät
Gluteenittomat Tattarisämpylät
Julkaistu
Gluteenittomat Tattarisämpylät
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
13
kplKypsennysaika
20
minuuttiaGluteenittomat tattarisämpylät valmistuvat helposti Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tattarirouheesta, joka antaa sämpylöihin makua ja purutuntumaa. Kokeile ja ihastu sinäkin! Ohjeesta tulee 13 sämpylää.
Ainekset
5 dl vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
1 rkl siirappia
1 rkl öljyä
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarirouhetta
2 dl porkkanaraastetta
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
Valmistus
- Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Lisää suola, siirappi, öljy, tattarirouhe, porkkanaraaste ja jauhoseos.
- Alusta taikina tasaiseksi, anna kohota n. 30 min.
- Leivo taikina sämpylöiksi ja kohota.
- Paista 20-25 minuuttia 225 asteessa.
- Gluteenittomat tattarisämpylät ovat parhaimmillaan tuoreina ja hieman jäähtyneinä.
Älyttömän hyvä resepti! Tuli erittäin hyvää leipää!