Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Suklaamuffinssit (riisijauho)

Gluteenittomat Suklaamuffinssit (riisijauho)

Gluteenittomat Suklaamuffinssit (riisijauho)

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

20

minuuttia

Virtasalmen Viljatuotteen riisijauhoista valmistuu herkulliset maidottomat ja gluteenittomat suklaamuffinssit.

Ainekset

Valmistus

  • Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
  • Sulata 125 g suklaata.
  • Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää soijamaito, kananmunat ja sulatettu suklaa.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Leikkaa loput tummasta suklaasta rouheeksi ja lisää taikinaan.
  • Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 20 – 25 minuuttia.
  • Gluteenittomat suklaamuffinssit ovat parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.