Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat pikapullat

Gluteenittomat pikapullat

Gluteenittomat pikapullat

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.8 keskiarvio 4 arvostelijalta
Annokset

5-6

kpl
Kypsennysaika

12

minuuttia

Mikäs sen ihanampaa kuin vastaleivotun kardemummaisen aromikkaan pullan tuoksu ja se, että herkun saa valmiiksi pika-pikaa, suit sait vikkelään! Gluteenittomat pikapullat ovat vastaus juuri tähän!

Ainekset

  • 2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Durrajauhoseosta

  • 0,75 dl talous- tai ruokokidesokeria

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 1 tl vaniljasokeria

  • 0,5 rkl kardemummaa

  • 1 kananmuna

  • 1 dl maitoa

  • 50 g sulatettua voita tai margariinia

  • Pinnalle
  • Raesokeria, voinokare, vaniljasokeria, marjoja, mantelilastuja tai mantelirouhetta

Valmistus

  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää niihin kananmuna, maito ja sulatettu rasva.
  • Nostele taikinaa lusikalla tukeviin muffinssivuokiin. Ripottele pinnalle raesokeri tai muut paistettavat koristeet. Paista uunin keskitasossa 225 asteessa noin 12 – 17 minuuttia.

Vinkki

  • Voit halutessasi paistaa pullan vuoassa, jolloin paistolämpötilaa lasketaan 200 asteeseen ja paistoaika on noin 20 – 25 minuuttia.

Yksi kommentti

  1. Mies tykkäsi kovasti. Minä laitoin osaan pakaste mustikoita pinnalle, toiseen meinasin mantelirouhetta, mutta unohdin 😅. Voisilmäpullia olisin miehelle tehnyt, mutta tuumasi, että ihan hyviä ilman lisäsokeria, kun diabetes. Tykättiin molemmat, 6 kpl tuli, kun lisäsin himpun verran jauhoja. Muuten aika löysältä vaikutti taikina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.