Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat pasteijat

Gluteenittomat pasteijat

Gluteenittomat pasteijat

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
3.9 keskiarvio 18 arvostelijalta
Kypsennysaika

10

minuuttia

Gluteenittomat pasteijat maistuvat uunituoreina tai vaikka suoraan jääkaapista! Voit halutessasi esipaistaa, pakastaa ja lämmittää uunissa ennen tarjoilua juhlissa.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita pehmeä voi ja maitorahka tasaiseksi.
  • Sekoita seokseen leivinjauhe-jauhoseos. Muotoile taikinasta paksu suorakaide ja anna kovettua kelmuun käärittynä jääkaapissa vähintään tunnin ennen leivontaa.
  • Kauli taikina noin 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Käytä apuna jauhoja. Kääntele taikinaa ympäri ja lisää kääntöjen välissä pöydälle jauhoja. Ota muotilla haluamasi muotoisia paloja. Jaa täyte paloille ja jätä reunoille tilaa. Muodosta tasku ja ummista reunat haarukalla painellen. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa 10-15 minuuttia.

Vinkki

  • Reseptin rahkavoitaikina soveltuu hyvin myös piiraiden pohja taikinaksi ja siitä voi tehdä myös rahka joulutortut.

2 Kommenttia

  1. Tällä ohjeella tuli helposti leivottava ja hyvältä maistuva pasteijataikina. Suosittelen kokeilemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.