Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Laskiaisdonitsit

Gluteenittomat Laskiaisdonitsit

Gluteenittomat Laskiaisdonitsit

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

7

minuuttia

Ohjeesta tulee 12 minidonitsia (halkaisija noin 7,5 cm)

Ainekset

Valmistus

  • Taikina
  • Sekoita öljy, vissy, kananmuna ja sokeri kulhossa.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
  • Sekoita sekaisin. Taikina saa olla löysää.
  • Lusikoi taikina pursotuspussiin tai pakastepussiin, josta leikkaat kulman auki.
  • Voitele donitsipelti. Pursota taikinaa donitsipellin koloihin noin puoliväliin asti.
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 7 minuuttia. Pinta saa jäädä vaaleaksi.
  • Väliin
  • Anna donitsien jäähtyä ja leikkaa ne halki.
  • Vispaa kerma vaahdoksi. Levitä donitsin alapuolelle hilloa ja pursota kermaa päälle.
  • Nosta donitsin yläpuoli hatuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.