Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Karjalanpiirakat

Gluteenittomat Karjalanpiirakat

Gluteenittomat Karjalanpiirakat

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

15

kpl
Kypsennysaika

10

minuuttia

Valmistus

  • Sekoita veteen suola ja psyllium.
  • Anna turvota joitain minuutteja.
  • Sekoita jauhot pienissä erissä vesi-suola-psylliumseokseen.
  • Täyte
  • Suolalla maustettua jäähtynyttä riisipuuroa.
  • Sekoita puuroon yksi raaka kanamuna.
  • Tähän taikinamäärään sopiva riisimäärä on 2,5 dl
  • Pyöritä taikinasta tanko ja jaa tanko n. 15 yhtä suureen palaan. Kaulitse taikinapala kerrallaan piirakankuoreksi, täytä ja rypytä. Huom. tarvitset jauhoja taikinapalan alle, jotta kaulinta onnistuu. Paista piirakat 250-asteessa noin 10 min. Voitele piirakat heti uunista ottamisen jälkeen voisulalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.