Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Hampurilaissämpylät
Gluteenittomat Hampurilaissämpylät
Julkaistu
Gluteenittomat Hampurilaissämpylät
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Kypsennysaika
15
minuuttiaAinekset
2 dl vettä (42’c)
1 pss kuivahiivaa
1,5 rkl siirappia
1 tl suolaa
3 rkl öljyä
1 kananmuna
0,75 tl ksantaania
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
Valmistus
- Sekoita vesi, kuivahiiva ja psylliumi keskenään ja anna turvota hetki.
- Lisää joukkoon siirappi, suola, kananmuna ja öljy ja sekoita.
- Sekoita ksantaani 1dl jauhoja ja lisää taikinaan, sekoita ja lisää lopuksi loput jauhot.
- Vaivaa hetki ja jaa 4 osaan.
- Leivo sämpylöiksi ja kohota vedottomassa paikassa 1h.
- Voitele kananmunalla ja ripottele pintaan seesaminsiemeniä.
- Paista 225’c n. 15min tai kunnes kypsiä.
Todella huono ohje. Ainakaan ei sovi aloittelijalle. Ammattalaiselle varmaan ok
Hei,
Kertoisitko tarkemmin mikä reseptissä ei toimi?