Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton tattarituorepuuro
Gluteeniton tattarituorepuuro
Julkaistu
Gluteeniton tattarituorepuuro
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
n. 4
kplGluteeniton tattarituorepuuro valmistuu yön aikana jääkaapissa! Tuo lisää makua aamupuuroosi tällä tuorepuurolla!
Ainekset
4 dl tattarihiutale tai Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Tattarilese
5 dl mantelimaitoa
2 rkl maapähkinävoita
n. 10 pehmeää kivetöntä taatelia pilkottuna
2 rkl chiansiemeniä
pari ripausta merisuolahiutaleita
(makeuta halutessasi vaahterasiirapilla)
Valmistus
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita kannelliseen astiaan. Anna turvota vähintään 4 tuntia / yön yli.
- Laita neljän lasin pohjalle halutessasi Virtasalmen mustikkamysliä. Lisää jokaiseen lasiin tuorepuuroa ja maustamatonta (soija)jugurttia. Kruunaa gluteeniton tattarituorepuuro annokset maapähkinävoilla ja marjoilla.
Marita Eriksson | My Bliss Ktchn
Vinkki
- Halutessasi voit korvata gluteenittoman tattarileseen myös Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomalla Tattarirouheella.
Hei katsoin noita tuorepuuroreseptejä mutta niissä on aina soijaa jota en voi syödä kilpirauhasen vajaatoiminnan takia onko teillä siihen vaihtoehtoja soijan tilalle nyt en itse keksi
Hei Sisko,
Tämän reseptin jugurtti voi olla mitä tahansa jugurttia 🙂 Niin tavallista, laktoositonta, kaurapohjaista tai jotain aivan muuta!