Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Savulohipiirakka
Gluteeniton Savulohipiirakka
Julkaistu
Gluteeniton Savulohipiirakka
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Annokset
9
kplKypsennysaika
20
minuuttiaAinekset
- Pohja
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Tef-täysjyväjauhoa
0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1,5 dl piimää
- Täyte
150 g savulohta käy myös kylmäsavulohi tai graavilohi
2,5 dl kolmen sipulin kermaa
1 kananmuna
1 dl juustoraastetta
2,5 rkl perunajauhoja
1 tl sitruunapippuria
0,5 dl tuoretta tilliä
40 g punaista paprikaa
40 g keltaista paprikaa
0,5 dl rucolaa
Valmistus
- Pohja
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
- Taputtele voideltuun ja jauhotettuun 21cm x 21cm olevaan irtopohjavuokaan tai pieneen (halk. n. 20cm) pyöreään vuokaan.
- Täyte
- Sekoita kerma, kananumuna, juustoraaste, perunajauho ja sitruunapippuri keskenään ja kaada pohjan päälle.
- Silppua paprikat, tilli ja rucola (jätä rucola isohkoiksi paloiksi) ja ripottele kermaseosken päälle lopuksi ripottele lohi päälle ja paista 200’c n. 20min.
- Anna jäähty ja tarjoile kaffin kera.
Ilmeisesti perunajauhoja ei tarvitakaan täytteessä, kun ohjeessa ei neuvota niitä kermaan lisäämään?
Hei,
Kiitos virheen huomaamisesta! Perunajauhoista ei tosiaan ollut valmistusohjeen puolella mainintaa, mutta asia on nyt korjattu.