Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Raparperipaistos

Gluteeniton Raparperipaistos

Gluteeniton Raparperipaistos

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

45

minuuttia

Helppo ja nopea gluteeniton raparperipaistos sopii vaikka illanistujaisiin.  Tarjoile paistos vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita sokeri ja raparperit.
  • Levitä uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  • Nypi ainekset tasaiseksi taikinaksi.
  • Levitä paistettujen raparperien päälle ja jatka paistamista vielä noin 30 minuuttia.
  • Tarjoile gluteeniton raparperipaistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

    Alkuperäisen reseptin on luonut © Riikka Kohvakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.