Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro

Gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro

Gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

4

tuntia 

Gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro on helppo aamupala, joka valmistuu itsekseen yöunien aikana! Mikä parasta, tuorepuuro valmistuu helposti kotimaisista gluteenittomista kaurahiutaleista. Vähennä aamun askareita tekemällä puuro jo edellisenä iltana!

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita kannelliseen purkkiin/rasiaan ja jääkaappiin jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi tai yön yli. Tarjoile gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro marjojen/hedelmien ja pähkinöiden kanssa. Voit halutessasi lämmittää puuron ennen herkuttelua.

    Selma Mönkäre | Fit Foodie Selma

Vinkki

  • Mikäli haluat tuorepuuroon lisää suutuntumaa, korvaa pienet kaurahiutaleet isoilla kaurahiutaleilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.