Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Parsakaali-punasipulipiiras

Gluteeniton Parsakaali-punasipulipiiras

Gluteeniton Parsakaali-punasipulipiiras

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

9

annokset
Kypsennysaika

20

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Sekoita pehmeä voi ja rahka. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita hyvin.
  • Levitä taikina 27cm halk. olevaan piirakkavuokaan pohjaksi ja nosta taikinaa myös hieman reunoille. Käytä tarvittaessa jauhoja apuna tai leivitä kosteilla käsillä.
  • Laita jääkaappiin odottaamaan täytteen valmistusta.
  • Täyte
  • Kuullota tilkassa öljyä pilkotut punasipulit ja parsakaalet, ripottele hieman pippurisekoitusta mukaan.
  • Sekoita keskenään kerma, kananmuna, juustoraaste ja mausteet ja lisää pohjan päälle.
  • Ripottele tuore persilja kermaseoksen päälle.
  • Asettele kuullotetut punasipulit ja parsakaalet viimeisenä ja paista 200’c n. 20 min.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.