Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Mehevä Omenakakku

Gluteeniton Mehevä Omenakakku

Gluteeniton Mehevä Omenakakku

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

50

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Muruseos
  • Nypi kaikki aineet hyvin pehmeään voihin
  • Laita pakastimeen odottamaan
  • Pohja
  • Vaahdota pehmeä voi ja sokerit.
  • Lisää kananmunat yksitellen hyvin völissä sekoittaen.
  • Lisää kermaviili ja loput aineet.
  • Sekoita hyvin.
  • Pingota leivinpaperi pohjalle.
  • Voitele ja jauhota pohja ja reunat.
  • Kaada puolet taikinasta pohjalle, sekä puolet omenapaloista taikinan päälle ja ripottele puolet muruseoksesta omenoiden päälle.
  • Laita loput taikinat muruseoksen päälle sekä loput omenat ja päällimäiseksi loput muruseoksesta.
  • Paista 180’c n. 50 min.
  • Koristele haluamallasi tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.