Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Mustikkapiirakka

Gluteeniton Mustikkapiirakka

Gluteeniton Mustikkapiirakka

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

15

kpl
Kypsennysaika

25

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Vaahdota pehmeä margariini ja sokerit. Lisää kananmunat ja sekoita.
  • Lisää lopuksi jauhot, psylliumi ja leivinjauhe.
  • Sekoita hyvin ja levitä voidellun ja jauhotettuun 27cm halk. olevaan piirakkavuokaan.
  • Käytä apuna reilusti pullajauhoseosta.
  • Täyte
  • Sekoita kermaviilitäyte valmiiksi ja kaada se pohjan päälle.
  • Ripottele mustikat viimeisenä kermaviilitäytteen päälle.
  • Paista 175’c n. 25min.

Vinkki

  • Jos käytät pakastemustikoita. Älä anna sulaa niiden.
  • Pullajauhoseosta saat käyttää paljon apuna pohjan levityksessä.
  • Tee ohuet reunat jotta keskelle jää enemmän taikinaa pohjaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.