Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kakku Suklaasydämmellä

Gluteeniton Kakku Suklaasydämmellä

Gluteeniton Kakku Suklaasydämmellä

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Kypsennysaika

40

minuuttia

Ainekset

  • Kakkupohja
  • 2 dl hienoa sokeria

  • 2,5 tl leivinjauhetta

  • 2,5 tl vaniljasokeria

  • 2,25 dl Creme Vanillaa

  • 3 munaa

  • 150 g juoksevaa margariinia (tai sulatettua margariinia)

  • 5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 0,5 dl Vanilja Coca Colaa

  • Suklaamousse
  • 100 g suklaata

  • 2 dl kuohukermaa

  • Kuorrutus
  • 2 dl kuohukermaa

  • 1 rkl vaniljakreemijauhetta

Valmistus

  • Kakkupohja
  • Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla.
  • Kaada voideltuihin ja jauhotettuihin vuokiin.
  • Paista uunissa 175 asteessa 40-45 minuuttia.
  • Koita kypsyyttä esim. hammastikulla. Kun taikina ei tartu tikkuun on kakku valmis.
  • Suklaamousse
  • Valmista paiston aikana moussen ensimmäinen vaihe jäähtymään.
  • Mittaa kattilaan 1/2 dl kermaa ja paloittele suklaa joukkoon.
  • Kuumenna keskilämmöllä sekoitellen kunnes suklaa on sulanut kermaan.
  • Laita massa jäähtymään.
  • Kumoa paistetut kakkupohjat jäähtymään.
  • Vispaa loppu kerma vaahdoksi, ja sekoita suklaa-kermamassa siihen.
  • Lusikoi jäähtyneiden kakkupohjien koloihin.
  • Laita pohjat jääkaappiin noin puoleksi tunniksi, jotta mousse jähmettyy.
  • Käännä sitten kansiosa toisen puoliskon päälle.
  • Kuorrutus
  • Sekoita kreemijauhe kermaan ja vispaa kovaksi vaahdoksi.
  • Levitä kakun päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.