Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Juustoinen Kanttarellipiirakka

Gluteeniton Juustoinen Kanttarellipiirakka

Gluteeniton Juustoinen Kanttarellipiirakka

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Sekoita pehmeä voi ja jauhot keskenään.
  • Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää juustoraaste ja sekoita.
  • Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan ja esipaista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
  • Täyte
  • Pilko sienet pieneksi. Laita palat kuumalle pannulle ja kypsennä kunnes neste on haihtunut pois.
  • Pilko pekoni pieneksi ja ruskista se. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
  • Paistaa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.