Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton hirssipuuro

Gluteeniton hirssipuuro

Gluteeniton hirssipuuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

2

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Gluteeniton hirssipuuro on kuin mannapuuron ja riisipuuron yhdistelmä! Herkullinen puuro valmistuu liedellä vain 20 minuuttia hauduttamalla!

Ainekset

Valmistus

  • Huuhtele suurimot huolellisesti kuumalla vedellä.
  • Kiehauta vesi kattilassa ja lisää suurimot. Sekoita kunnes vesi on imeytynyt suurimoihin ja lisää maito.
  • Keitä keskilämmöllä tasaisin väliajoin sekoittaen noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon suola ja voi.

Vinkki

  • Haluatko hirssipuuroon lisää makua? Keitä hirssisuurimot esimerkiksi kookosmaidossa tai vaihtoehtoisesti lisää maisteita keitinveteen. Näin saat luotua erilaisia makuyhdistelmiä samalla helpolla gluteeniton hirssipuuro ohjeella.
  • Hirssisuurimot sopivat hyvin myös lisukkeeksi tai salaatteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.