Etusivu » Gluteeniton Hieno Tattarijauho » Gluteenittomat Suklaatanko Pikkuleivät

Gluteenittomat Suklaatanko Pikkuleivät

Gluteenittomat Suklaatanko Pikkuleivät

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

8

minuuttia

Helpot gluteenittomat suklaatanko pikkuleivät valmistuvat Virtasalmen Viljatuotteen tattarijauhosta.

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota voi ja sokeri.
  • Lisää joukkoon muna sekä sulatettu jäähtenyt suklaa.
  • Sekoita kuivataineet keskenään ja lisää taikinaan.
  • Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin.
  • Leivo käsin taikinasta haluamasi muotoisia pikkuleipiä. (esim tankoja tai pyöreitä pikkuleipiä.)
  • Paista pikkuleipiä leivinuunissa 225 asteen lämmössä 8-10 minuuttia.
  • Dippaa pikkuleipiä sulatetussa suklaassa.
  • Gluteenittomat suklaatanko pikkuleivät ovat valmiit tarjottaviksi, kunhan suklaa on jähmettynyt.

    Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.