Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteeniton Katkarapupiirakka

Gluteeniton Katkarapupiirakka

Gluteeniton Katkarapupiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Sekoita pohjan ainesosat keskenään.
  • Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (24 cm) pohjalle tai käytä tavallista piirakkavuokaa.
  • Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
  • Esipaista pohja 200 asteessa uunin alatasolla 10 minuuttia.
  • Täyte
  • Sulata ja valuta pakastekatkaravut.
  • Pilko purjosipuli ja tilli pieneksi silpuksi.
  • Sekoita täytteen ainesosat keskenään.
  • Levitä täyte esipaistetun pohjan päälle.
  • Paista piirakkaa noin 30 minuuttia uunin keskitasolla.
  • Anna vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.