Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat & vegaaniset mokkapalat
Gluteenittomat & vegaaniset mokkapalat
Julkaistu
Gluteenittomat & vegaaniset mokkapalat
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
13
minuuttiaRakastetut gluteenittomat ja vegaaniset mokkapalat ovat nyt täällä! Pystytkö syömään vain yhden?
Ainekset
390 g / n. 6 dl Virtasalmen Viljatuotte Vaalea Gluteenitonta Jauhoseos
220 g / n. 2,5 dl sokeria
45 g / n. 1 dl tummaa kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
225 g sulatettua maidotonta leivontamargariinia
4,5 dl gluteenitonta kaurajuomaa
1 dl kahvia
- Kuorrute
0,5 dl kahvia
30 g / n. 0,75 dl tummaa kaakaojauhetta
5 dl tomusokeria
2-3 rkl gluteenitonta kaurajuomaa
Gluteenittomia strösseleitä
Valmistus
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Sekoita kuivat aineet. Sekoita kevyesti joukkoon nestemäiset aineet. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. - Paista n. 13-15 minuuttia, tai kunnes tikkutesti on puhdas. Pohjan kuuluisi tuntua pehmeältä ja joustavalta. Anna pohjan jäähtyä.
- Sekoita kuorrutteen ainekset. Lisää tarvittaessa kaurajuomaa / kahvia maun mukaan. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle ja koristele strösseleillä. Jos laitat kuorrutetut mokkapalat kylmään tunniksi tai pariksi, saat leikattua siistejä paloja.
- Gluteenittomat ja vegaaniset mokkapalat ovat valmiit nautittaviksi.
Tiina Strandberg | My Berry Forest