Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat ja vegaaniset suklaahipputäytekeksit

Gluteenittomat ja vegaaniset suklaahipputäytekeksit

Gluteenittomat ja vegaaniset suklaahipputäytekeksit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

9

täytekeksiä
Kypsennysaika

10

minuuttia

Herkulliset gluteenittomat ja vegaaniset suklaahipputäytekeksit sopivat makean nälkään! Tumma suklaa ja sokeri tekevät kekseistä makeita, jota kurpitsatäyte tasoittaa mukavasti.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita ensin chian siemenet ja vesi hyytelöksi ja laita sivuun.
  • Sekoita kulhossa kuivat aineet: Viljatuotteen jauhot, pikakaurahiutaleet, leivinjauhe, ruokasooda, kardemumma ja suola.
  • Vatkaa toisessa kulhossa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kuivat aineet puukauhalla sekoittaen, kunnes taikina on kiinteää. Lisää lopuksi joukkoon suklaapalat.
  • Ota taikinasta noin 2 rkl (30 g) kerrallaan ja pyörittele palloksi. Jatka, kunnes koko taikina on palloina. Laita taikinapallot pakastimeen 15 minuutiksi, jotta keksit eivät leviä liikaa paistaessa.
  • Lämmitä uuni 180C asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  • Paista 9 tai 10 keksiä uunipellillä, yksi uunipelti uunissa kerrallaan noin 10 minuuttia. Anna keksien jäähtyä kokonaan, sillä ne ovat hyvin pehmeitä lämpimänä.
  • Vaahdota kurpitsasose, pehmeä margariini ja tomusokeri vaahdoksi. Pursota kahden keksin väliin täytettä. Gluteenittomat ja vegaaniset suklaahipputäytekeksit ovat valmiita nautittaviksi!

    Tiina Strandberg | My Berry Forest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.