Gluteeniton Suomalainen Tattarijauho, 500 g
3,20 €
Kotimaisesta tattarista jauhettu hienojakoinen jauho soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen leivontaan. Suomalainen Tattarijauho on saanut Hyvää Suomesta – merkin.
Gluteeniton Suomalainen tattarijauho on kotimaisesta tattarista jauhettu hieno jauho, joka soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen leivontaan. Jos pidät voimakkaammasta tattarinmausta, leivo sellaisenaan leiväksi tai miedonna makua yhdistämällä joukkoon esimerkiksi riisijauhoa. Perinteisesti tattarijauhoa käytetään blinien valmistusaineena ja paketista löydätkin ohjeen näihin.
Katso video blinien valmistuksesta täällä.
Tattari on täydellinen proteiinin lähde, joka sisältää ihmiselle välttämättömiä aminohappoja sekä B1 ja B2 vitamiineja. Tattarin siemenissä on lyseeni-aminohappoa sekä orgaanisesti sitoutunutta kalsiumia, rautaa, kaliumia, magnesiumia, piitä ja fluoria.
Luonnostaan gluteenittomana tattari on ihanteellinen keliaakikoille.
Viljatuotteen tattarijauhoissa ei ole käytetty lainkaan lisä- tai säilontäaineita. Lisäksi käyttämämme tattari on GMO-vapaata.
Suomalainen Tattarijauhomme on saanut Ruokaa omasta maasta -merkin.
Tuntuuko 500 g pakkaus liian pieneltä? Ei hätää, tutustu
Gluteeniton Suomalainen tattarijauho 3 kg pakkaukseemme.
Tutustu myös muihin gluteenittomiin tattarituotteisiimme
täällä.
RAVINTOSISÄLTÖ | 100g |
---|---|
Energia | 1400 kJ / 334 kcal |
Rasva, josta tyydyttynyttä | 1,4 g, 0,4 g |
Hiilihydraatit, josta sokereita | 70 g, 0,2 g |
Ravintokuitu | 5,3 g |
Proteiini | 12 g |
Suola | < 0,1 g |
Paino | 0,53 kg (kilogramma) |
---|---|
Mitat | 95 × 53 × 164 mm (millimetri) |
Valmistaja | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.