Luonnostaan gluteeniton tattari on monipuolinen, maultaan voimakas ja ravintoarvoiltaan erinomainen kasvi. Tattari onkin ollut perinteisesti gluteenittoman leivonnan perusraaka-aineita sillä tattaria on viljelty Suomessa pitkään ja sen historia ulottuu kivikaudelle asti. Tattarissa on runsaasti proteiinia, B1- ja B2 vitamiineja, kalsiumia ja magnesiumia. Viljatuotteen valikoimasta löydät jauhot, suurimot, rouheet ja leseet.
Showing all 8 resultsSorted by popularity
Tattarin monipuolisuus – suolaisia ja makeita herkkuja
Tattari on uskomattoman monipuolinen raaka-aine, joka sopii erinomaisesti sekä suolaisten että makeiden leivonnaisten gluteenittomaan valmistukseen. Tattarijauhosta voi leipoa herkullisia leipiä, kakkuja, blinejä ja brownie-keksejä. Tattarisuurimoista pitkään haudutettu aamupuuro on täydellinen tapa aloittaa päivä, ja tattarisuurimoita voi käyttää myös riisin sijasta tuomaan rakennetta ja makua lihapiirakoihin tai vaikkapa risottoon. Tattarileseet sopivat käytetttäväksi korppujauhoina tai tuomaan rapeutta salaatteihin, keittoihin ja jogurttiin.
Tutustu resepteihimme ja löydä inspiraatiota!
Tutustu Viljatuotteen laajaan tattarireseptien kokoelmaan tästä ja löydä uusia ideoita gluteenittomiin suolaisiin ja makeisiin herkkuihin. Resepteissämme käytämme monipuolisesti tattarituotteitamme ja osoitamme, kuinka helposti voit valmistaa tattarista monenlaisia maukkaita gluteenittomia ruokia.
Valitse Viljatuotteen tattarituotteet – ne ovat laadukkaita, gluteenittomia ja terveellisiä
Virtasalmen Viljatuotteen verkkokaupasta löydät laadukkaat, gluteenittomat tattarijauhot, -suurimot, -rouheet ja -leseet. Kaikki tuotteemme ovat täysin lisäaineettomia ja säilöntäaineettomia, joten voit nauttia puhtaista ja terveellisistä vaihtoehdoista ruoanlaitossasi. Tilaa tattarituotteet kätevästi verkkokaupastamme ja kokeile uusia makuja monipuolisessa gluteenittomassa ruoanlaitossa!