Pellava – kuitua, kivennäistä ja hivenaineita
Kotimainen pellava on loistava hyvien rasvojen ja kuidun lähde. Sekä Viljatuotteen pellavansiemenet että pellavarouhe soveltuvat monenlaisiin taikinoihin, puuron joukkooon sekä jogurtin päälle.
Näytetään kaikki 2 tulosta
Monipuolinen ja ravitseva pellavarouhe
Pellavarouhetta voi nauttia monella eri tavalla. Sitä on helppo lisätä jogurttiin, smoothieihin, kaurapuuroon tai leivontaan. Voit myös sekoittaa sen veteen ja käyttää kananmunien korvaajana ja sitomisaineena leivonnassa.
Täysin gluteeniton pellavarouhe on monipuolinen ja ravitseva ainesosa, jota on helppo lisätä ruokavalioon. Se on hyvä tapa lisätä kuitua, omega-3-rasvahappoja ja proteiinia ruokavalioon.
Viljatuotteen Pellavarouhe on saanut Ruokaa omasta maasta -tunnuksen. Viljatuotteen Gluteeniton Suomalainen Pellavarouhe ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita ja se on myös GMO-vapaata.
Katso reseptipankistamme pellavaa sisältävät reseptit ja leivo jo tänään terveellistä suolaista tai makeaa herkkua!