Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Suolaiset leivonnaiset » Gluteenittomat Voisämpylät

Gluteenittomat Voisämpylät

Gluteenittomat Voisämpylät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

20

minuuttia

Voisämpylöistä tuli keväällä 2018 oikein somehitti. Nämä gluteenittomat voisämpylät ihastuttavat helppoudella, maulla ja hauskalla toisistaan irti repiminen – tyylillä. Alkuperäinen resepti taipuu gluteenittomaksi todella helposti Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomalla Pullajauhoseoksella.

Ainekset

Valmistus

  • Liuota hiiva ja sokeri noin 42-asteiseen veteen ja anna seoksen kuplia noin 10 minuuttia.
  • Lisää suola.
  • Sekoita joukkoon suurin osa jauhoista.
  • Lisää voi ja sen jälkeen loput jauhot.
  • Vaivaa taikina tasaiseksi.
  • Levitä syvän uunipellin päälle leivinpaperi.
  • Pyörittele taikinasta jauhojen avulla sämpylöitä ja asettele ne lähekkäin leivinpaperin päälle, jotta kohotessa osuvat toisiinsa.
  • Anna sämpylöiden kohota noin 30 minuuttia.
  • Voitele kohonneet sämpylät voisulalla.
  • Paista 225 asteessa 20 – 25 minuuttia. Huom! Vaativat hieman pidemmän paistoajan, koska ovat kiinni toisissaan. Älä siis ota liian aikaisin uunista!
  • Gluteenittomat voisämpylät ovat parhaimmillaan tuoreena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.