Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Suolaiset leivonnaiset » Gluteenittomat Tummat Sämpylät

Gluteenittomat Tummat Sämpylät

Gluteenittomat Tummat Sämpylät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

20

minuuttia

Virtasalmen Viljatuotteen Tumma gluteeniton jauhoseos sisältää runsaasti kuitua ja se on tehty kotimaisista raaka-aineista.

Ainekset

Valmistus

  • Liuota hiiva kädenlämpöiseen (kuivahiiva 42 C:n) veteen.
  • Sekoita joukkoon suola, siirappi jauhoseos ja öljy.
  • Leivo sämpylöiksi.
  • Kohota lämpimässä 20 minuuttia. Paista 225 asteessa noin 20-25 minuuttia kunnes sämpylät ovat kauniin ruskeita.

    © Raija Alatalo

Vinkki

  • Valmista taikina mieluiten yleiskoneella.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.