Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteeniton piimäkakku

Gluteeniton piimäkakku

Gluteeniton piimäkakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Määrä

20

palaa
Kypsennysaika

45

minuuttia

Gluteeniton piimäkakku valmistuu kokonaan ilman kananmunia! Kakun pehmeys tulee piimästä ja Viljatuotteen Rouheisesta Jauhoseoksesta.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kuivat ainekset keskenään.
  • Lisää seokseen piimä ja sulatettu voi.
  • Sekoita tasaiseksi massaksi ja kaada voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
  • Paista 175 asteessa 45-60 minuuttia kunnes kakku on kypsä.
  • Sekoita tomusokeriin jauhettu inkivääri ja sitruunamehu. Lisää hiukan vettä tarvittaessa.
  • Kumoa kakku jäähtyneenä ja kuorruta.
  • Gluteeniton piimäkakku säilyy viikon huoneenlämmössä ja kaksi viikkoa jääkaapissa.

6 Kommenttia

    1. Moikka,

      Porkkanajauhoseoksen voi korvata millä tahansa meidän jauhoseoksella 🙂 Suhde pysyy samana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.