Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Suklaamuffinsit Mustaherukkapursotteella

Gluteenittomat Suklaamuffinsit Mustaherukkapursotteella

Gluteenittomat Suklaamuffinsit Mustaherukkapursotteella

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

  • 120 g tummaa suklaata

  • 125 g margariinia/voita

  • 1,5 dl sokeria

  • 2 munaa

  • 4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 2 tl leivinjauhetta

  • 0,5 dl kaakaojauhetta

  • 2 dl kermaa

  • Päälle
  • 1,5 dl kuohukermaa

  • 1 prk Valio Viola Eila mustaherukkatuorejuustoa

  • 3 rkl tomusokeria

  • parikymmentä kotimaista mustikkaa väriä antamaan

  • kaakaojauhetta

Valmistus

  • Pilko suklaa pieniksi paloiksi. Vatkaa margariini ja sokeri keskenään.
  • Lisää joukkoon kanamunat yksitellen, voimakkaasti vatkaten.
  • Yhdistä jauhoseos, leivonjauhe ja kaakaojauhe keskenään.
  • Lisää seos taikinaan vuorotellen kerman kanssa. Lisää suklaarouhe.
  • Paista 200-uunissa n. 15 min, kokeile kypsyys hammastikulla.
  • Jäähdytä leivonnaiset.
  • Päälle
  • Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tomusokeri ja marjat.
  • Lisää joukkoon tuorejuusto, vatkaa varovasti sekaisin.
  • Pursota haluamallasi tavalla.
  • Päälle siivilöi kaakaojauhetta ja koristele haluamallasi tavalla.

    © Tiina Kervinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.