Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit
Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit
Julkaistu
Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
6-8
isoa muffinssiaKypsennysaika
15
minuuttiaAinekset
75 g voita
1,5 dl sokeria
1 rkl sitruunanmehua
1 dl maitoa
3 munaa
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
Valmistus
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sitruunanmehu. Riko erilliseen kuppiin munat ja lisää joukkoon maito. Sekoita. Lisää muna-maitoseos sokeri-voi vaahtoon jatkuvasti sekoittaen. Sekoita erillisessä astiassa keskenään jauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhot taikinan sekaan (pidä sähkövatkain pienellä teholla). Lopuksi nosta teho pariksi sekunniksi nopeimmalla asetuksella.
- Annostele muffinssit isoihin muffinssivuokiin. Taikina tekee 6-8 kpl isoja muffinsseja. Ripottele muffinssien pinnalle sokeria. Paista muffinsseja uunin keskitasolla 175 C noin 15 min tai kunnes muffinssit ovat saaneet kauniin värin.
- Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit ovat parhaimmillaan tuoreina, mutta niiden raikas maku säilyy useamman päivän, mikäli maltat olla syömättä niitä ensin.
Ina Elevant | Gluteenitonta