Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit

Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit

Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

6-8

isoa muffinssia
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sitruunanmehu. Riko erilliseen kuppiin munat ja lisää joukkoon maito. Sekoita. Lisää muna-maitoseos sokeri-voi vaahtoon jatkuvasti sekoittaen. Sekoita erillisessä astiassa keskenään jauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhot taikinan sekaan (pidä sähkövatkain pienellä teholla). Lopuksi nosta teho pariksi sekunniksi nopeimmalla asetuksella.
  • Annostele muffinssit isoihin muffinssivuokiin. Taikina tekee 6-8 kpl isoja muffinsseja. Ripottele muffinssien pinnalle sokeria. Paista muffinsseja uunin keskitasolla 175 C noin 15 min tai kunnes muffinssit ovat saaneet kauniin värin.
  • Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit ovat parhaimmillaan tuoreina, mutta niiden raikas maku säilyy useamman päivän, mikäli maltat olla syömättä niitä ensin.

    Ina Elevant | Gluteenitonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.