Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Rommipikkuleivät
Gluteenittomat Rommipikkuleivät
Julkaistu
Gluteenittomat Rommipikkuleivät
Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
Kypsennysaika
12
minuuttiaHerkulliset gluteenittomat rommipikkuleivät saavat mukavan makunsa ja lempeytensä rommista. Näissä pikkuleivissä on käytetty Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta pullajauhoseosta.
Ainekset
90 g voita
0,5 dl sokeria
1 tl kanelia
2 ml rommiaromia
1 muna
1 dl mantelijauhoa
1 dl perunajauhoa
0,75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Valmistus
- Sulata voi kattilassa kanelin ja sokerin kanssa.
- Lisää jäähtyneeseen voihin aromi, muna ja kuivat aineet keskenään sekoitettuna.
- Laita taikina jääkääppiin muutamaksi tunniksi.
- Voit kaulita taikinan ja pienellä muotilla tehdä pieniä pikkuleipiä tai tehdä taikinasta pötkö, leikata pieniä paloja ja pyöritellä palloiksi.
- Paista gluteenittomat rommipikkuleivät 200 asteessa noin 12 min.
- Voit halutessasi laittaa pikkuleipien väliin vadelmamarmeladia kerrospikkuleipien tapaan eli kahden pikkuleivän väliin marmeladia.
Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni