Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Rommipikkuleivät

Gluteenittomat Rommipikkuleivät

Gluteenittomat Rommipikkuleivät

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

12

minuuttia

Herkulliset gluteenittomat rommipikkuleivät saavat mukavan makunsa ja lempeytensä rommista. Näissä pikkuleivissä on käytetty Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta pullajauhoseosta.

Ainekset

Valmistus

  • Sulata voi kattilassa kanelin ja sokerin kanssa.
  • Lisää jäähtyneeseen voihin aromi, muna ja kuivat aineet keskenään sekoitettuna.
  • Laita taikina jääkääppiin muutamaksi tunniksi.
  • Voit kaulita taikinan ja pienellä muotilla tehdä pieniä pikkuleipiä tai tehdä taikinasta pötkö, leikata pieniä paloja ja pyöritellä palloiksi.
  • Paista gluteenittomat rommipikkuleivät 200 asteessa noin 12 min.
  • Voit halutessasi laittaa pikkuleipien väliin vadelmamarmeladia kerrospikkuleipien tapaan eli kahden pikkuleivän väliin marmeladia.

    Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.