Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Riisipiirakat Härkäpapujauhoseoksesta

Gluteenittomat Riisipiirakat Härkäpapujauhoseoksesta

Gluteenittomat Riisipiirakat Härkäpapujauhoseoksesta

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Gluteenittomat riisipiirakat härkäpapujauhoseoksesta ovat runsaskuituisia ja herkullisia maultaan. Kokeile ja ihastu sinäkin!

Ainekset

Valmistus

  • Riisipuuro
  • Keitä riisi vedessä.
  • Lisää maito vähitellen.
  • Keitä miedolla lämmöllä n. 1 tunti ja lisää suola
  • Taikina
  • Sekoita ainekset keskenään kiinteäksi palloksi.
  • Jaa taikina 20 osaan.
  • Pulikoi ja täytä puurolla.
  • Rypytä ja paista uunissa 275 asteessa kypsiksi.
  • Voitele kypsät piirakat maito-voi seoksella.
  • Gluteenittomat riisipiirakat härkäpapujauhoseoksesta ovat maultaan herkullisen tummia. Nauti hieman jäähtyneenä tai pakasta myöhempää herkuttelua varten.

    © Noora Viljakainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.