Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat pullavohvelit

Gluteenittomat pullavohvelit

Gluteenittomat pullavohvelit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

9

kpl

Gluteenittomat pullavohvelit vievät kielesi mennessään! Ja mikä parasta, ne ovat myös maidottomia! Tarjoile vaahterasiirapin ja mantelilastujen tai marjojen kanssa. Pullavohvelit ovat parhaimmillaan juuri paistettuna.

Ainekset

  • 2,5 dl vettä (42 asteista)

  • 1 ps kuivahiivaa

  • ripaus suolaa

  • 0,33 rkl kardemummaa

  • 1 dl sokeria

  • 1 kananmuna

  • n. 6 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta

  • n. 75 g pehmeää margariinia (maidoton)

  • ”Kuorrutukseen”
  • 2 rkl vettä

  • n. 2,5 dl tomusokeria

  • 1 rkl margariinia

  • (mausta vaniljalla halutessasi)

  • Tarjoiluun
  • vaahterasiirappia ja mantelilastuja.

  • (Voit lisätä myös hieman kanelia vaahterasiirapin sekaan.)

Valmistus

  • Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon kuivahiiva. Lisää myös mausteet ja sokeri sekä kananmuna. Sekoita hyvin.
  • Lisää sitten sekaan osa jauhoista (noin 4 dl) ja sekoita hyvin. Anna turvota hetki.
  • Lisää sitten loput jauhot ja pehmeä margariini. Vaivaa voimakkaasti.
  • Pyörittele taikinasta pieniä pullapalloja (käytä apuna jauhoja) ja kohota liinan alla.
  • Paista pullat vohveliraudalla, kunnes ne saavat kauniin värin. Käytä margariinia/öljyä paistamisen apuna (huomioi oman vohvelirautasi ohjeet paistamiseen ja rasvan käyttämiseen).
  • Sekoita tomusokeri ja muut ”kuorrutuksen” ainekset tasaiseksi seokseksi ja tarjoile vohvelien kanssa. Tarjoile vaahterasiirapin ja mantelilastujen kanssa. Halutessasi voit lisätä vaahterasiirappiin ripauksen kanelia.
  • Gluteenittomat pullavohvelit ovat parhaimmillaan juuri paistettuna!

    Marita Eriksson | My Bliss Ktchn

Yksi kommentti

  1. Enpä viitsinytkään nousta yläkaapeille vohvelirautaa ottamaan. Paistoin pieniä voideltuja pullia airfryerissa 180-200 astetta noin 10 min välillä seuraten. Viimeiset 2 min käänsin pohjan päälle päin. Hyvin paistuivat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.