Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Piparkakkumuffinsit

Gluteenittomat Piparkakkumuffinsit

Gluteenittomat Piparkakkumuffinsit

Reseptin kirjoittaja Helka Tukiainen
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Annokset

n. 17

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Munat ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
  • Joukkoon lisätään kerma, mausteet, voisula ja jauhoseos joihin leivinjauhe on sekoitettu.
  • Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
  • Jos sinulla on muffinipelti laita sen koloihin paperisia amerikan muffinvuokia ja kaada niihin valmista taikinaa vähän reilut puolet muffinivuuan tilavuudesta niin muffinit eivät leviä.
  • Voit käyttää myös pelkkiä amerikan paperisia muffinivuokia ellei sinulla ole muffinipeltiä.
  • Kypsennä muffineita 180 asteisessa uunin lämmössä alatasolla noin. 20-25 minuuttia riippuen uunin lämpötilasta.
  • Anna muffinit jäähtyä ja sirottele niiden pinnalle siivilän läpi tomusokeria.

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.