Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Myslinapit

Gluteenittomat Myslinapit

Gluteenittomat Myslinapit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

9

kpl
Kypsennysaika

10

minuuttia

Gluteenittomat myslinapit on tehty Virtasalmen Viljatuotteen Mustikkamyslistä. Ne ovat helppo ja herkullinen välipala vaikka automatkalle. Yhdestä annoksesta tulee 9 kpl nappeja

Ainekset

Valmistus

  • Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  • Sekoita keskenään mysli, tattarirouhe, pellavarouhe, suola ja vaniljasokeri.
  • Lisää seokseen maito ja tumma siirappi.
  • Painele mysliseosta silikonisen muffinssivuonan koloihin.
  • Voit myös käyttää isompaa muffinsivuokaa, jolloin nappeja tulee vähemmän tai ne ovat ohuempia.
  • Taikinan voi myös taputella suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan ja leikata paloiksi.
  • Paista myslinappeja 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä.
  • Irroita vähän jäähtyneet napit vuoistaan ja leikkaa tarvittaessa.
  • Sulata suklaa ja kasta pohja suklaaseen.
  • Anna jähmettyä leivinpaperin päällä.
  • Säilytä gluteenittomat myslinapit viileässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.