Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Mustikkavälipalakeksit

Gluteenittomat Mustikkavälipalakeksit

Gluteenittomat Mustikkavälipalakeksit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

10

minuuttia

Proteiinipitoinen ja runsaskuituinen Viljatuotteen Härkäpapujauhoseos sopii mainiosti makeisiin leivonnaisiin. Nämä gluteenittomat mustikkavälipalakeksit ovat herkullisen rouheisia ja mustikkaisia – kuin mustikkapiirakkaa, mutta kätevässä keksin muodossa. Nauti välipalaksi tai terveellisempänä herkkuna kahvin kanssa!

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  • Sekoita kuivat aineet: jauho, hiutaleet, siemenet, sokeri ja mausteet. Lisää joukkoon öljy ja sekoita hyvin. Tässä vaiheessa taikinan kuuluu olla karkeaa. Kaada joukkoon jogurtti ja mustikat ja vaivaa taikina pehmeäksi ja kiinteäksi.
  • Muotoile taikinasta keksejä ja paista 10 minuuttia. Anna keksien jäähtyä hyvin. Säilytä gluteenittomat mustikkavälipalakeksit tiiviissä rasiassa, jos et ennätä syödä kaikkia heti.
  • Voit myös kaulia taikinan levyksi ja paistaa levyä 10 minuuttia. Leikkaa levy patukoiksi ja anna jäähtyä.

    Resepti on My Berry Forrestin Tiinan käsialaa https://www.myberryforest.com/fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.