Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat letut

Gluteenittomat letut

Gluteenittomat letut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Gluteenittomat letut syntyy helposti tällä ohjeella. Lettujen kanssa maistuvat sekä suolaiset että makeat täytteet. Viljatuotteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta on saatavilla Prismoista ja S-Marketeista ympäri Suomen.

Ainekset

  • 5 dl maitoa tai vettä

  • 3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta

  • 2 kananmunaa

  • 0,5-1 tl suolaa

  • Paistamiseen voita tai öljyä.

  • Tarjoile suolaisena
  • savukalatäytteellä

  • jauhelihalla

  • kasviksilla

  • erilaisilla juustoilla

  • Tarjoile makeana
  • hillolla ja kermavaahdolla

  • kinuskikastikkeella

  • hasselpähkinälevitteellä

  • marjoilla

Valmistus

  • Vatkaa kananmunan rakenne rikki kulhossa.
  • Lisää maito tai vesi, jauhot ja suola vispaten joukkoon.
  • Anna turvota n. 10 minuuttia.
  • Sekoita taikina aina ennen uuden annoksen ottamista, silla jauhot vajoavat kulhon pohjalle.
  • Paita ohukaispannulla pieniä lettuja tai paistinpannulla tai muurikkapannulla isoja lettuja.
  • Gluteenittomat letut maistuvat niin suolaisina kuin makeina.

Vinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.