Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Laskiaismuffinsit

Gluteenittomat Laskiaismuffinsit

Gluteenittomat Laskiaismuffinsit

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Gluteenittomat laskiaismuffinsit ovat helppoakin helpompia valmistaa ja maistuvat takuulla kaikille. Kokeile sinäkin!

Ainekset

Valmistus

  • Laita kaikki aineet astiaan ja sekoita keskenään hyvin.
  • Jaa taikina vuokiin ja ripottele päälle raesokeria.
  • Paista 200 C n. 15-18 min tai kunnes kypsiä.
  • Jäähdytä muffinsit.
  • Väliin
  • Leikkaa hattu pois ja täytä se hillolla ja kermavaahdolla.
  • Gluteenittomat laskiaismuffinsit ovat valmiina herkuteltaviksi.

    Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.