Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Kekkerikeksit

Gluteenittomat Kekkerikeksit

Gluteenittomat Kekkerikeksit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

12

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Sulata kookosrasva tai margariini.
  • Sekoita kuiva-aineet keskenään.
  • Yhdistä jauhoseos, rasva ja vesi.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Kauli taikinasta ohut levy ja ota siitä pieniä, haluamasi mallisia keksejä piparkakkumuoteilla.
  • Paista keksejä 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  • Anna keksien jäähtyä ennen kuorrutusta.
  • Kuorrutteen voi levittää koko keksille tai pursottaa siitä kuvioita.
  • Koristele sokerihelmillä tai nonparelleilla.
  • Muista tarkistaa koristeiden valmistusaineiden sopivuus!

    © Eila Alho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.